THE SMART TRICK OF کاشت میلگرد THAT NO ONE IS DISCUSSING

The smart Trick of کاشت میلگرد That No One is Discussing

The smart Trick of کاشت میلگرد That No One is Discussing

Blog Article

خدمات مهندسی بتن طراحی و اجرای طرح مقاوم سازی ساختمانها و سازه های بتنی

دقت کامل در محاسبات، انتخاب روش کاشت میلگرد در بتن و مواد آرماتوری نیز می‌تواند عاملی باشد که اختلالات جدی در فونداسیون ایجاد کند.

نیاز به کاشت بولت در بتن به دلایل مختلفی به موجود می‌آید:

نحوه سوراخ کردن و تمیز کردن در روش کاشت میلگرد در سیستم های تزریق رزین و چسب کاشت میلگرد، با استفاده از یک ابزار تزریق، سوراخ ایجاد شده با رزین و یا چسب پر می‌شود. دو جزء سازنده چسب کاشت در حین تزریق به صورت خودکار ترکیب می‌شوند.

پس از معلوم شدن قطر میلگردها و عمق دخول میلگرد با استفاده از محاسبه گر مقدار چسب کاشت افزیر ، میزان چسب مورد نیاز را محاسبه کنید.

در این روش همانند روش‌های قبلی ابتدا سوراخی به قطر حدود دو میلیمتر بزرگتر از قطر آرماتور در بتن ایجاد می‌گردد، سپس آرماتور را با مهار مکانیکی داخل سوراخ قرار می‌دهند. این آرماتور درانتهای خود دارای پره‌های مخصوصی است که با چرخاندی پیچ بالای آرماتور باز می‌شوند و به جدار سوراخ می‌چسبند. آرماتور آنقدر سفت می‌گردد تا پره‌ها تا جایی که ممکن است به دیوار بچسبند.

کاشت میلگرد در ستون و ستون‌ها امکان اتصال تجهیزات تأسیسات ساختمان مانند کانال‌های هوا، داکت‌های برق و … را فراهم می‌کند.

اضافه کردن قسمت‌های جدید به سازه‌ اجرا شده مانند سقف، تیر و ستون، دیوار برشی. 

این کار باعث تقویت ستون‌ها و فونداسیون در سازه‌های بتنی می‌شود.

پوشش check here بتن روی میلگردهای کاشت شده نباید در هیچ حالت کمتر از مقادیر زیر باشد:

به عنوان مثال تغییر در نوع اسکلت سازه به علت های مختلف ، یا تغییر در ابعاد ستون یا تیرها ، تغییر در جانمایی ستون و تیرها و دیوارها ، افزایش طبقات ، تغییر در مشخصات و محل نصب تجهیزات و بیس پلیت ها ، اضافه نمودن تجهیزات و اجزا سازه ای و غیر سازه ای ، تعمیرات سازه های بتنی ، مقاوم سازی سازه های بتنی و … می توانند از جمله موارد کاشت آرماتور ( میلگرد ) و بولت باشند.

در ابتدای انجام عملیات برای آنکه بتوان میلگرد را به داخل بتن هدایت کرد و عملیات کاشت میلگرد را انجام داد باید در قسمت مورد نظر سوراخکاری انجام گیرد که این سوراخکاری با توجه به شرایط موجود و اینکه کاشت میلگرد روی زمین، فونداسیون، دیوار و یا زیر سقف انجام می گیرد با دریل های سنگین و نیمه سنگین و یا دستگاه کرگیری انجام می گیرد.

در موضوع تقویت نیز کاشت میلگرد به منظور مقاوم سازی فونداسیون یا دیگر اجزا صورت گرفته و به طور معمول میلگرد های عصایی مورد استفاده قرار می گیرد و ارتباط باربری بین بتن ریزی جدید و قدیم را برقرار می کند.

در حالت بهتر، عملکرد میلگرد کاشته شده به عملکرد میلگردی می‌رسد که قبل از ریختن بتن توسط وصله‌های مکانیکی یا اتصالات اتکایی درون بتن تثبیت شده است. از دیگر معایب این روش از جهت سازه‌ای می‌توان به تغییر مکانیسم انتقال بار در مقطع بتنی اشاره کرد.

Report this page